Lange rit vandaag
4 juni 2026 - Fort Collins, Colorado, Verenigde Staten
Vanmorgen ging de wekker om 06:00uur want we hadden een lange rit voor de boeg, maar liefst 700km.
Na een simpel ontbijtje reden we om half 8 de camping af, op naar onze volgende bestemming, Fort Collins. Dit is een dorpje net buiten Denver. Denver is echt een mega grote stad, en heel druk, het duurde zo'n anderhalf uur om van de ene kant van de stad aan de andere kant te geraken.
Een prachtige rit, dwars door de rocky mountains. Zo kwamen we in hele leuke ski-dorpjes, en op de toppen van de bergen lag nog sneeuw. Het was er ijskoud ook. De pas waar we overheen kwamen was op 2500m hoogte. We hebben onze ogen uitgekeken tijdens deze rit.
Ze hebben voor de afdaling zelfs een rijstrook gemaakt voor vrachtwagens, mochten de remmen het begeven, dat ze tot stilstand komen in een rijstrook gevult met zand. Heel bijzonder. Maar dat zegt ook wel wat over hoe stijl deze pas is.
Ook Maaike heeft een stukje gereden in de camper, hetzij met kromme tenen, maar goed, we zijn heelhuids aangekomen ..
Tegen 16uur waren we op de camping, leuke plek voor een nachtje.
Net lekker macaroni gemaakt, en nu lekker relaxen, want morgen gaan we weer door en hebben we ook best wel weer een aardige rit op de planning staan.

En zelfs Maaike achter het stuur, stoer hoor!
Nou kijk weer uit naar jullie volgende verhaal ,leuk om jullie verhalen te lezen!