Las vegas here we Come
16 juni 2026 - Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten
Vanmorgen op het gemakje wakker geworden en lekker ontbeten. Of naja lekker, het leek wel een straf ontbijtje, koffie en droog brood haha.. maar omdat de koelkast kapot was, konden we geen verse producten meer bewaren, dus dan maar een beetje behelpen. Maar het vult!
Om 08.30uur waren we allemaal klaar, koffers ingepakt, camper opgeruimd en losgekoppeld. Dus op richting Vegas.
Eerste stuk was echt prachtig, een snelweg dwars door de bergen!
De weg daarna was echt oersaai, en slaapverwekkend! Maar langzaamaan kwam de skyline van vegas steeds dichter in beeld. Vlakbij Vegas zijn we nog even gestopt bij een benzinepomp om de propaan tank bij te laten vullen, we hebben er iedere dag gebruik van gemaakt, maar er ging maar 2,5 gallon in, dus toch erg netjes! Nog even wat gehaald voor de lunch en toen door naar vegas.
We slapen weer in hetzelfde hotel als tijdens onze eerste overnachting, ideaal qua ligging, dichtbij de rv rental station, heerlijke bedden en qua faciliteiten ook prima! We hebben een early check-in gekozen want we waren er al behoorlijk vroeg, halvewege onze route werd de klok een uur teruggedraaid, in verband met een tijdzone, dus we waren om 13.00uur al in het hotel, en anders moesten we nog tot 15.00uur wachten tot we onze kamer in mochten, dus die early check-in was geen overbodige luxe.
Na aankomst nog even lekker een cappuccino en koffie gekocht bij de starbucks. En daarna zijn we nog even naar de benzinepomp gelopen een paar meter verderop om even water, cola en wat lekkers te kopen, maar wowwww wat een hitte, het is hier 45 graden, en dan in de volle zon en dan de wind erbij.. dat was standje crematorium zo ongeveer.
Vanavond heerlijk gegeten in het restaurant, Aymée een double cheeseburger, Jordy een BBQ burger en Maaike dacht het kleinste gerechtje van de kaart te hebben, maar dat bleek zo ongeveer genoeg voor zn 3en, rollend naar de kamer dus!
Zo lekker douchen, eindelijk weer eens een fatsoenlijke douche, en echte handdoeken in plaats van die travel handdoeken.. wat een luxe probleem toch eigenlijk he..
Morgen gaan we de camper inleveren, en door naar ons volgende onderkomen voor de laatste nachten van onze vakantie! De tijd vliegt!
Sylvia en Peter:16 juni 2026Wat een pracht vakantie!! Heerlijk genieten verder dan maar😍😘😘
Boy:16 juni 2026Dat is idd snel gegaan. Geniet nog even van!!
Yvonne:16 juni 2026Geniet vd laatste geweldige reisdagen🤗👍🍀