Wat een mooi natuurschoon..

31 mei 2026 - Page, Arizona, Verenigde Staten

Vanmorgen waren we allemaal alweer redelijk op tijd wakker, en wat was het koud. We keken om 05.00uur op onze telefoon, omdat we benieuwd waren naar de temperatuur, en op dat moment was het -2, flink koud dus. Maar dekens genoeg gelukkig. Alleen was mevrouwtje nogal dwars gisteren avond, want de plek waar ze slaapt is overdag een bank, welke we dan in de avond moeten ombouwen naar haar bed, maar ze wou het gisterenavond zelf doen, met als resultaat dat ze de hele nacht aan het aankloten is geweest omdat haar dekens/lakens aan het verschuiven waren.. Dus zij had geen top nacht achter de rug.

Toen we allemaal een beetje wakker waren, de kachel aan hadden gezet en weer een beetje op temperatuur waren gekomen, hebben we een lekker ontbijtje gemaakt. Van de keer toast, bacon en een gekookt eitje. Heerlijk hoor.

Het plan was om 08.00 uur te vertrekken, alleen sinds gisteren kregen we bij het pakken van warm water steeds een foutmelding, maar dat betekent dat je dus niet kan douchen, maar ook niet kan afwassen in de camper, wat eigenlijk best onhandig is. Dus vanmorgen hebben we een monteur moeten bellen, en deze kon vrij snel ter plaatse zijn gelukkig. Na ongeveer 2 uurtjes was het probleem verholpen, en nadat we alles weer rijklaar gemaakt hadden en getankt, zijn we rond 11.00uur vertrokken. Op naar de volgende bestemming.

We gaan op de weg hier naartoe een kijkje nemen bij de Grand Canyon, we zaten eerst te twijfelen of we er wel naartoe zouden gaan, voor Jordy was het de 3e keer al dat hij hier zou zijn, voor Maaike en Aymée de 2e keer, maar ja, het is en blijft zo'n mooi natuurschoon, dat we het eigenlijk niet vonden kunnen er niet naartoe te gaan, dus hebben we besloten toch een kijkje te gaan nemen. En wat is het toch weer mooi als je daar staat, adembenemend, bijzonder wat de natuur voor moois kan maken. Maar Aymée was niet echt onder de indruk, luxe probleem? Of puber-gedrag?

1000062235100006224310000622391000062262100006224810000622521000062251

Eerst hebben we een stukje van een trail gelopen, en toen zijn we weer terug gegaan naar de camper, en hebben we op de parking een lekker broodje hotdog gemaakt, zo handig dat je alles binnen handbereik hebt. Daarna met de camper nog een route gereden langs allerlei view points, echt schitterend.

1000062330

1000062325

1000062326

Wat ook wel leuk was, was dat er overal eekhoorntjes rondliepen, en die waren behoorlijk gewend aan de mens, ze aten gewoon uit je hand en je kon ze gewoon aaien. Aymée heeft er ook eentje geaaid, dus die was weer helemaal in haar element.

10000622571000062247

Onderweg hadden we nog geluk ook, er stond een 'elk', dit is een van de grootste hertensoorten ter wereld, op de weg, en deze stond lekker blaadjes van de boom te eten. Prachtig zicht.

100006232010000623171000062315

Hierna zijn we doorgereden naar Page, hier zullen we de komende nacht overnachten, wat een schitterende route was het om hier te komen, tot nu toe by far onze mooiste route die we gereden hebben, en nadat we deze prachtige route gereden hebben, hebben we een stop gemaakt bij de Walmart, weer even wat inkopen doen voor het avondeten, en daarna door naar de camping, het is een leuke maar eenvoudige camping, prima voor 1 nachtje. Nadat we gesetteld waren hebben we gekookt, we waren vrij laat, dus de avond is alweer snel aan zijn einde gekomen, we gaan zo onze mandjes weer opzoeken.

1000062344100006234810000623471000062345

Word weer vervolgd.

1. Marian Jobse:
    31 mei 2026
    Blijft indrukwekkend he die grand Canyon .
    Prachtige foto's!
    Geniet ervan!
  2. Yvonne:
    31 mei 2026
    Wat een pech al een monteur nodig maar de rest ziet er prachtig uit!!! Leuk om jullie trip zo te volgen! Geniet ervan
  3. Sylvia en Peter:
    31 mei 2026
    Wat een leuk verhaal ook weer, zo leuk om te lezen!! En ja...prachtige foto's!! Lekker genieten jullie😘😘
  4. Henk:
    klasse hoor
  5. Boy:
    31 mei 2026
    Super gaaf zeg, heel mooi
  6. Wilma:
    31 mei 2026
    Grand Canyon is nog steeds mooi, maar mocht je nog tijd hebben bekijk dan zeker ook
    Mono Lake
  7. Jordy, Maaike en Aymée:
    31 mei 2026
    Dat ligt niet op onze route deze vakantie dat ligt meer in de buurt van Yosemite