Woestijn, canyons en boogjes
3 juni 2026 - Moab KOA, Verenigde Staten
Vanmorgen hebben we lekker uitgeslapen allemaal, en lekker op het gemakje opgestart. Een lekker uitgebreid ontbijtje gemaakt, en toen we allemaal weer fris en fruitig waren hebben we de camper weer rijklaar gemaakt, en zijn we vertrokken van de camping en hebben we koers gezet naar Arches National Park.
We reden rond 09.30uur naar de ingang van het park, na ongeveer een kwartiertje konden we het park betreden. Vanaf dat moment was het gelijk al adembenemend mooi. In het park hebben we de scenic route gereden, die ons dwars door het park voerde, tijdens deze route kom je langs de mooiste highlights.
Arches National Park is gelegen in het oosten van Utah, op ongeveer een half uurtje rijden van onze camping, het is een wereldberoemd woestijnlandschap dat bekendstaat om de grootste concentratie aan natuurlijke zandstenen rotsbogen ter wereld. Het park herbergt meer dan 2.000 van deze spectaculaire, door erosie gevormde bogen, variërend van kleine openingen tot gigantische constructies. Naar een van deze bogen zijn we gelopen. Aymée heeft een fotoshoot van ons gemaakt, is het kind ook weer blij. Alleen toen wij foto's van haar wilde maken, ging dat feest niet door. Dus dan af en toe maar sneaky op de foto zetten, maar dat valt nog niet altijd mee, inmiddels weet ze onze foefjes ..
Toen we al het moois gezien hadden wat Arches ons te bieden had, zijn we doorgereden naar Canyonlands, gisteren hebben we het ene deel gedaan, en vandaag het deel wat bereikbaar is vanuit Moab. Dit gedeelte van Canyonlands was vele malen mooier dan gisteren vonden wij.
Daarna hebben we de plaatselijke supermarkt onveilig gemaakt, we moesten even wat inslaan voor morgen, dan hebben we een enorm lange rit voor de boeg. Vanavond hebben we worstjes op de bakplaat gemaakt, met salade en aardappeltjes. Aymée vond de worstjes heerlijk, maar niet heus, dus die heeft alle aardappeltjes opgegeten. En daarna nog een enorme bak met ijs, met een kop erop en een liter chocoladesaus. Dus die heeft geen honger meer tot volgende week.
En nu gaan Aymée en ik rummikubben, Aymée haar favoriete spelletje, maar niet heus haha.. En daarna op tijd naar bed, want morgen vroeg op pad!

Geniet ervan samen🥰 en goede reis.